Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, πόσο δύσκολή και απαιτητική είναι η δουλειά του Χάροντα; Ξέρεις, εκείνο το ψηλόλιγνο μυστηριώδες άτομο που κυκλοφορεί με το δρεπάνι στο χέρι κόβοντας το νήμα της ζωής από όσους την έχουν ακόμα. Τι; Όχι ! Δεν σκεφθήκατε ποτέ να μπείτε στην θέση του και να νιώσετε τον πόνο του; Ναι, κυρίες και κύριοι, έχει τις δυσκολίες της και αυτή η δουλειά.

Εμείς είδαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε, τρεις animation ταινίες μικρού μήκους, που στάθηκαν στο πλευρό του πιο μισητού διανομέα. Μιας και είμαστε σε εύθυμο κλίμα θα σας αποχαιρετήσω λέγοντας τα λόγια του Πλουτάρχου (όχι αυτού με το σπασμένο του το τζάμι, του Αρχαίου Ιστορικού)… Ο Νεκρός δεν δαγκώνει. Αυτό από ότι φαίνεται το ήξεραν οι πρωταγωνιστές μας και του την έσκασαν. Του Χάρου ντε, του νεκρού!

+1 Μπόνους Χριστουγέννων

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!