Μια γλυκιά ιστορία που εκτυλίσσεται σε έναν σταθμό τρένου, παραδίδει χωρίς λόγια, κυριολεκτικά χωρίς λόγια ένα μάθημα σε όλους όσους προτρέχουν. Ο Andrew Cadelago, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του υπέροχου αυτού animation, μας έχεις συστηθεί ξανά και πολλές φορές μέσα από τα πιο διάσημα animation movies (Wall–E, Up, Ratatouille, Toy Story 3, Cars 2), στα οποία έχει δουλέψει στο Animation department.

Ένα πανέξυπνο πεντάλεπτο βίντεο που δείχνει το χάσμα γενεών, την παρεξηγημένη νεολαία και πως η παιδεία και η ευγένεια δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του καθενός, αλλά με το πως έχει μεγαλώσει ο καθένας. Είναι μια ευγενική “εκδίκηση” για όλους όσους έχουν πέσει θύμα λεκτικής αλλά και σωματικής συμπεριφοράς επειδή ήταν διαφορετικοί. Είτε λόγω ενδυμασίας, είτε λόγο χτενίσματος, είτε λόγο οποιασδήποτε διαφορετικότητας.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!