Ταινίες. Μια κατηγορία με πολλά είδη για όλα τα γούστα, για κάθε εθνικότητα για κάθε χαρακτήρα και για κάθε αντιληπτικό χαρακτήρα. Ο χρόνος που διαθέτει η κάθε μια ταινία για να σε πείσει σχετικά με το θέμα που ασχολείται, ποικίλει και συνήθως αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι εκείνες που έχουν πολύ χρόνο στην διάθεση τους. Δηλαδή οι ταινίες μεγάλου μήκους.

Όταν όμως υπάρχουν ταινίες τέτοιες σαν το βραβευμένο “Zero”, ανατρέπουν σχεδόν τα πάντα. Το υπέροχο αυτό short film, παραδίδει μαθήματα ανωτάτων μαθηματικών, βολτάροντας μας σε έναν κόσμο φτιαγμένο από μάλλινες κούκλες. Απίστευτα συναισθήματα δημιουργούνται σε μια τόσο συγκινητική ιστορία που σκοπός της είναι να διδάξει και το καταφέρνει μέσα 11:11 (τα υπόλοιπα λεπτά είναι τίτλοι). Αριθμός που σαφώς είναι επίτηδες επιλεγμένος, διότι σαν φαινόμενο εμπεριέχει πάρα πολλά θετικά συναισθήματα. Ο Cristopher Kezelos, ο Αυστραλός σεναριογράφος, εμπνευστής και σκηνοθέτης αυτού του υπέροχου δραματικού animation, μας ταξιδεύει στην ανθρωπιά με μαθηματική ακρίβεια.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!