Η Carrie Fisher θα εμφανίζεται τελικά στο ένατο επεισόδιο του Star Wars

Πέρα από την απέραντη θλίψη που προκάλεσε στους θαυμαστές της, ο θάνατος της Carrie Fisher τον Δεκέμβριο του 2016 άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για την τύχη του χαρακτήρα της και την πιθανή εμφάνιση της ηθοποιού στα επόμενα επεισόδια της διαγαλαξιακής σάγκα του «Πολέμου των Αστρων».

Αν όμως η Fisher είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ρόλου της για το προηγούμενο, όγδοο επεισόδιο, «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι», πριν από τον θάνατό της, δεν ισχύει το ίδιο για τη επόμενη, ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία, η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Αύγουστο. Κάτι που έκανε τις φήμες να οργιάσουν σχετικά με την πιθανή αντικατάστασή της από άλλη ηθοποιό (ακόμα και το όνομα της Μέριλ Στριπ αναφέρθηκε κάποια στιγμή) ή και για την ψηφιοποίησή της.

Ομως η πρόσφατη δήλωση των δημιουργών της ταινίας που συνοδεύει την επίσημη ανακοίνωση του καστ βάζει μια και καλή τέλος στις φημολογίες. Σύμφωνα με τη Lucasfilm, η Carrie Fisher θα εμφανίζεται και πάλι ως Πριγκίπισσα Λέια στο επόμενο φιλμ, όμως αυτό θα συμβεί μέσα από αχρησιμοποίητο υλικό που γυρίστηκε για το έβδομο επεισόδιο, «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

Οπως δήλωσε ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, JJ Abrams: «Αγαπούσαμε απεγνωσμένα την Carrie Fisher. Το να βρούμε έναν πραγματικά ικανοποιητικό επίλογο στη σάγκα του Skywalker χωρίς εκείνη μας φαινόταν αδύνατο. Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη ηθοποιό ή έναν ψηφιακό χαρακτήρα. Με την υποστήριξη και τις ευλογίες της κόρης της, Billy, βρήκαμε έναν τρόπο να τιμήσουμε την κληρονομιά της Carrie και τον ρόλο της ως Leia στο Επεισόδιο 9, χρησιμοποιώντας ανέκδοτο υλικό που γυρίσαμε μαζί για το Επεισόδιο 7».

Τα γυρίσματα του Επεισοδίου 9 θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου στα Pinewood Studios του Λονδίνου, με την ταινία να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2019.

Πηγή: flix.gr