Ένας πλούσιος και ισχυρός άνδρας προδίδεται από τους πολύ οικείους του και υπό την καθοδήγηση ατόμων εμπιστοσύνης, επινοεί ένα φλογερό σχέδιο εκδίκησης. Το διάρκειας σχεδόν 15 λεπτών φιλμάκι του Brian Petsos, είναι μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται 3 μέρες απόλυτης ανάγκης για εκδίκηση.

Ο ευρύτερα γνωστός για το πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Inside Llewyn Davis αλλά και το Ex Machina, Oscar Isaac, δίνει ρεσιτάλ με μια ερμηνεία μικρού μήκους μεν, που αποδίδει όμως απόλυτα την ψυχοσύνθεση ενός ημίτρελου απατημένου πολυεκατομμυριούχου συζύγου. Οι εκφράσεις του αλλά και οι μετρημένες σωστά δόσεις μαύρου χιούμορ, αποτελούν διαφήμιση του υποκριτικού του ταλέντου!

Τα πλάνα του Brian Petsos (που εκτός από σκηνοθέτης, υπογράφει και το σενάριο), είναι σταθερά με έμφαση στην ανεπτυγμένη περιφερειακή όραση, δίνοντας ένα επιβλητικό ύφος στο όλο σκηνικό (όλα διαδραματίζονται στο σκοτεινό γραφείου του πρωταγωνιστή), ενώ η επιλογή ορχηστρικής κλασικής μουσικής φέρνει την μαύρη σάτιρα ακριβώς στα επίπεδα που της αρμόζουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ticky Tacky, που βραβεύτηκε σε αρκετά φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;