Όσοι δεν γνωρίζετε τον Ryan Connolly καλό θα ήταν να τον γνωρίσετε. Ο κινηματογραφιστής και οικοδεσπότης της σειράς στο Youtube Film Riot, μας λύνει απορίες σχετικά με την κινηματογράφηση, την σκηνοθεσία, τα ψηφιακά εφέ και πολλά άλλα. Στην προσπάθεια του να δείξει τις δυνατότητες του (που πιστέψτε με είναι πολλές) έχει ασχοληθεί με video clips, εκπαιδευτικά videos και ταινίες μικρού μήκους.

Η πιο πετυχημένη ταινία του, είναι το Proximity (2013).

Η ταινία μας παρουσιάζει ένα είδος αιχμαλωσίας, και παιχνιδιού με ανθρώπινες ζωές σε ένα ερημικό δάσος. Όταν ο πρωταγωνιστής καταλαβαίνει πώς να σπάσει τα ηνία που τους ελέγχουν, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο κυνηγός γίνεται κυνηγημένος και η ένταση φτάνει στα ύψη.

Εκτός από την ταινία, αξίζει να δείτε και μυστικά από τα γυρίσματα, δυσκολίες που αντιμετώπισαν, πόσα χρήματα δαπανήθηκαν (ελάχιστα πιστέψτε με) καθώς την και μεθοδολογία κινηματογράφησης.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

 

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;