Μία γυναίκα θα ρισκάρει τα πάντα, για να σώσει ένα μικρό κορίτσι που κρατείται από μία ομάδα μισθοφόρων.

Απλή λιτή και περιεκτική η υπόθεση της μικρού μήκους ταινίας με τίτλο CROFT. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα fan made film, που υπονοείται η παρουσία της Lara Croft, από το γνωστό video game.

Ο stuntdouble Trevor Addie είναι γνωστός για την προσφορά του στον κινηματογράφο σε υπερπαραγωγές, όπως X-Men, Twilight και την επιτυχημένη σειρά Arrow. Η ταινία θεωρείται προσωπικό δημιούργημα, καθώς ανέλαβε την παραγωγή, το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Με βραβείο Female Action Performer of the Year για την πρωταγωνίστρια Cassandra Ebner και ένα nomination για Best Overall Sound in a Short Drama, η ταινία είναι ένα αριστούργημα ταινιών δράσης, καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ταινίες μεγάλου μήκους και μεγάλου bugdet.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

 

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;