Μπορεί ο Tom Holland να είναι επίσημα ο κινηματογραφικός Nathan Drake στην prequel Uncharted ταινία που ετοιμάζει η Sony Pictures, όμως το ίντερνετ έχει εδώ και πολλά χρόνια βρει τον δικό του. Ο λόγος για τον Nathan Fillion, πρωταγωνιστή των σειρών Firefly και Castle, που η κοινότητα του Uncharted έχει χρισμένο προ πολλού ως τον “δικό” της Drake, μόνο που τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιείται.

Ο Fillion με δική του πρωτοβουλία και παραγωγή και με τον Allan Ungar στη σκηνοθεσία έφτιαξε τη δική του fan made μικρού μήκους ταινία με τίτλο “UNCHARTED”, η οποία για τα μόλις 15 λεπτά που διαρκεί είναι επική. Επίσης να αναφέρουμε πως στο ρόλο του μέντορα και έμπιστου συνεργάτη του Drake βρίσκεται ο Sully που τον ενσαρκώνει επιτυχώς ο Stephen Lang (Avatar).

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Avatar
the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;