Τα διαμάντια τις περισσότερες φορές είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να αξιολογηθούν ως πολύτιμοι λίθοι ανυπολόγιστης αξίας. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και σε αυτό το “διαμαντάκι” του τρόμου. Μια υπέροχη και ξεχωριστή ιδέα, που πήρε σάρκα και οστά στην κυριολεξία, παραδίδοντας μας ένα δυνατό δεκάλεπτο θέασης.

Η θλίψη και η απώλεια είναι αυτή που οδήγησαν τους γονείς που έχασαν το παιδί τους, να αναζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Τότε λοιπόν είναι που ο βραβευμένος ηθοποιός Daniel Martin Berkey ( The Dollmaker ), τους δίνει με έναν παράξενο και μαγικό, θα έλεγε κανείς, τρόπο την ευκαιρία που ζητούσαν.
Όμως όπως όλα τα αδιανόητα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή, δεν χαρίζονται έρχονται με συνέπειες, το ίδιο συνέβη κι εδώ.

Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Al Loygher και το φοβερό aυτό σενάριο το χρωστάμε στον Matias Caruso. Στους γονείς θα βρούμε την Perri Lauren, τον Sean Meehan και τον Daniel Martin Berkey.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!