Ελληνικός Τίτλος: Ο Επιβάτης

Ετος Πρώτης Προβολής: 2018

Είδος Ταινίας:

Ο Μάικλ είναι ένας ασφαλιστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καθημερινή του διαδρομή με τη συγκοινωνία για το σπίτι του. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι καθόλου ρουτίνα. Αφού έρχεται σε επαφή με έναν μυστηριώδη ξένο, εξαναγκάζεται να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη στο τρένο…

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Ο Michael MacCauley είναι ασφαλιστής σε μία εταιρία τα τελευταία 10 χρόνια είναι μακριά από το σπίτι του και καθημερινά δουλεύει πολύ σκληρά ώστε να καταφέρει να στείλει τον γιο του στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει. Καθημερινά παίρνει το τρένο για να πάει στην πόλη για να δουλέψει μέχρι την στιγμή που ο εργοδότης του απολύει. Κατά την διάρκεια της επιστροφής του στο σπίτι τον βρίσκει στο τρένο η Joanna η οποία του βάζει μια αποστολή και έχει την δυνατότητα να κερδίσει μέχρι και 100.000 δολάρια.

Η δράση ξεκινάει όταν του λέει πως αν δεν το κάνει τότε θα σκοτώσουν την οικογένεια του αλλά για να κερδίσει το έπαθλο τότε θα πρέπει να σκοτώσει το άτομο που ακούει στο όνομα Πρύν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στον ρόλο του MacCauley παίζει ο αγαπημένος σε όλους από τις ταινίες TAKEN Liam Neeson και στον ρόλο της Joanna η Vera Farmiga που αγαπήθηκε από την ταινία “Orphan”.

Σε σκηνοθεσία δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Jaume Collet Serra αφού σε πολλές ταινίες όπως το “Unknown” και το “Run All Night” έχει συνεργαστεί με τον Liam Neeson. Οι τεχνικές που χρησιμοποίησε όπως το Vertigo Effect ήταν πολύ καλές εφόσον η όλη η ιστορία γυρίστηκε μέσα σε ένα τρένο.

Ο Liam Neeson σαν καταξιωμένος ηθοποιός υποδύθηκε τον ρόλο του όσο καλύτερα μπορούσε άλλα δεν είναι από τις ταινίες που θα νιώθει και ιδιαίτερα περήφανος, καθώς το σενάριο δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή και το τέλος είναι προβλεπόμενο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Αν είσαι άτομο το που σου αρέσουν οι ταινίες που είναι σύντομες και περιεκτικές, άτομο που σου αρέσει η δράση τότε σου συστήνω να δεις την ταινία. Αν είσαι άτομο που θαυμάζει το Liam Neeson τότε καλύτερα να δεις ξανά όλα τα “Taken” ώστε να μην χαλάσει η εικόνα που έχεις για τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

The Commuter
ΣΕΝΑΡΙΟ5
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ8
ΜΟΥΣΙΚΗ7
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ7
6.8Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (3 Votes)
6.1

POSTER

Poster

TRAILER

Ποιος το εγραψε

Ευθύμιος Χριστοδούλου

Ονομάζεται Ευθύμιος και είναι από την Κύπρο, σπουδάζει Digital Communication – Mass Media. Από μικρός του άρεσε να κάνει μοντάζ και σκηνοθεσία, από τον καιρό που ξεκίνησε την σπουδή του έμαθε να αποκρυπτογραφεί την ταινία όσο καλύτερα γίνεται. Έχει παρακολουθήσει πάνω από 200 ταινίες και συνεχίζει με το ίδιο πάθος μέχρι και σήμερα. Λατρεύει την φωτογραφία, τα ταξίδια, το κρασί και τον καφέ. Αγαπημένοι τύποι ταινιών είναι όλες εκτός δράμα και Ρομάντζο. Η κριτική ταινιών πιστεύει ότι είναι ένας τρόπος να πει στον κόσμο την γνώμη του για μία ταινία με βάση την προσωπική του γνώμη φυσικά.

Σχετικες Αναρτησεις