Το Speed Dating είναι μια λαμπρή ρομαντική κωμωδία που γράφτηκε από τον Brian Beery (ο οποίος και πρωταγωνιστεί), σκηνοθετημένη από τον Isaac Feder.

Σε αυτή την αμερικανική ταινία μικρού μήκους βρίσκουμε τον Greg ο οποίος έχει πρόσφατα χωρίσει με τη χρόνια σχέση του. Προσπαθώντας να λάβει μέρος σ’ ένα βραδινό speed dating, έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από αστείες και ασυμβίβαστες γυναίκες, μέχρι που συναντά μια γυναίκα που είναι διαφορετική από τα υπόλοιπες καθώς θέλει να έχει μια ειλικρινή συνομιλία μαζί του.

Είναι αυτό το κορίτσι για το οποίο περιμένει ο Greg και θα είναι τελικά σε θέση να ανοίξει για τα συναισθήματά του; Με ένα στιβαρό σενάριο και μια σειρά από δυνατά cameos (συμπεριλαμβανομένων της Emily Rose, Kat Coiro και Μάρα Lane), αυτό το φιλμάκι θα σας φτιάξει την διάθεση.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Avatar
the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;