Ακολουθούμε δύο εξερευνητές που είναι απομονωμένοι σε έναν πλανήτη καθώς, με διάφορα τεχνάσματα, χρησιμοποιούν την πολύχρωμη εξωγήινη χλωρίδα και πανίδα (κάτι σαν ένα περίπλοκο μηχανισμό Rube Goldberg) σε μια προσπάθεια να επιστρέψουν έστω για μια φευγαλέα στιγμή πίσω στη Γη και να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους.

Κάθε βήμα του ευφάνταστου τελετουργικού που ακολουθούν γίνεται αβίαστα σαν μια πρωινή ρουτίνα, ενώ σε κάνει να αναρωτιέσαι “Γιατί το κάνουν αυτό;” ή “Πως έμαθαν να το κάνουν;”.

Ο κόσμος και τα πλάσματα θυμίζουν το σύμπαν του Rick & Morty με το animation να φέρνει στο μυαλό κόμικ του Moebius, σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και όμορφο short film, δημιουργία των Joseph Bennett και Charles Huettner για το Adult Swim.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Γιώργος Καραλιάς

Οι σπουδές του έχουν να κάνουν με την επιστήμη και συγκεκριμένα με τη Μοριακή Βιολογία. Πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το χόμπι του, καθώς αγαπάει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τότε που έχει αναμνήσεις. Άλλες του συμπάθειες είναι η λογοτεχνία/ποίηση, τα αθλητικά και το gaming ηλεκτρονικό και μη. Δεν συμπαθεί τη γκρίνια και την ανθρώπινη βλακεία. Οι αγαπημένες του ταινίες και σκηνοθέτες εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.