Κάθε παρέα έχει την τύχη ή την ατυχία να έχει ένα ενοχλητικό μέλος. Όποια παρέα και αν ρωτήσεις, καμία δεν μπορεί να σου δώσει την απάντηση στο γιατί το ανέχεται. Ίσως από λύπηση, ίσως από μια βαθιά αγάπη;

Τι γίνεται όμως όταν μία παρέα αποφασίζει όχι απλά να απομακρύνει το ενοχλητικό μέλος, αλλά να το σκοτώσει;

Το Must Kill Karl αποτέλεσε το κεντρικό ενδιαφέρον πολλών φεστιβαλικών προβολών, μιας και το μαύρο και ώριμο χιούμορ του βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Πρόκειται για μία mature κωμωδία που σέβεται τον εαυτό της και δίνει απλόχερα αυτά που τόσες αμερικανικές κωμωδίες δεν μπόρεσαν ποτέ.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Νάσσος Ζώτης
Writer / Reviewer

Το όνομα του βγαίνει από το Θανάσης. Αλλά δεν του αρέσει και εκνευρίζεται όταν τον φωνάζουν έτσι. Το όνειρό του ήταν να γίνει σκηνοθέτης, αλλά δεν το έκανε ποτέ ένας θεός ξέρει γιατί. Το επάγγελμα του είναι άσχετο, και εύχεται να το αλλάξει μία μέρα. Η ασχολία του με το βίντεο, το μοντάζ και τη φωτογραφία είναι το πάθος του. Έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία εν έτει 2018. Βλέπει ταινίες από τότε που θυμάται τον εαυτό του, και αναπολεί τις εποχές εκείνες του VHS. Θεωρεί πως η κριτική ταινιών πρέπει να είναι πολύπλευρη και όχι κοντοθωρη. Μισεί το ποδόσφαιρο τον τζόγο και την γυναικεία γκρίνια. Γιος του Christopher Nolan, ανιψιος του David Fincher και ξάδερφος του Denis Villeneuve.