Ποιο είναι το πλεονέκτημα να γυρίζεις ταινία μικρού μήκους στην Αμερική; Απλό… Μπορείς να βάλεις τους Michael Shannon (The Shape of Water), Garrett Hedlund (Tron Legacy), Scoot McNairy (War Machine) και Paul Sparks (The Knight of) με αποτέλεσμα να ανεβάσεις κατακόρυφα το επίπεδο της ταινίας σου.

Σε μία μικρή αμερικανική πόλη 3 αδέρφια έρχονται σε σκληρή διαμάχη με τη σχέση τους να φτάνει στο τέλμα.

Η ταινία μας περιγράφει το ταξίδι του Stanton (Michael Shannon) προς την αναζήτηση των δύο αδερφών του οι οποίοι ετοιμάζονται να φύγουν από την πόλη, την ώρα που οι φήμες κάνουν λόγο για επερχόμενο φόνο.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Νάσσος Ζώτης
Writer / Reviewer

Το όνομα του βγαίνει από το Θανάσης. Αλλά δεν του αρέσει και εκνευρίζεται όταν τον φωνάζουν έτσι. Το όνειρό του ήταν να γίνει σκηνοθέτης, αλλά δεν το έκανε ποτέ ένας θεός ξέρει γιατί. Το επάγγελμα του είναι άσχετο, και εύχεται να το αλλάξει μία μέρα. Η ασχολία του με το βίντεο, το μοντάζ και τη φωτογραφία είναι το πάθος του. Έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία εν έτει 2018. Βλέπει ταινίες από τότε που θυμάται τον εαυτό του, και αναπολεί τις εποχές εκείνες του VHS. Θεωρεί πως η κριτική ταινιών πρέπει να είναι πολύπλευρη και όχι κοντοθωρη. Μισεί το ποδόσφαιρο τον τζόγο και την γυναικεία γκρίνια. Γιος του Christopher Nolan, ανιψιος του David Fincher και ξάδερφος του Denis Villeneuve.