Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο παθιασμένων ταξιδιωτών που βρισκόμενοι μπροστά σε ένα απίστευτα μεγάλο χάσμα στο ταξίδι τους, αποφασίζουν να χτίσουν μια γέφυρα για να το διασχίσουν.

Πολύ καλή σκηνοθεσία, εμπνευσμένη μουσική, προτότυπο σκίτσο και φυσικά μια ιστορία που κρύβει μέσα της συμβολισμούς για το ταξίδι της ζωής μας και τα αντίστοιχα προβλήματα που συναντούμε σε αυτήν καθημερινά!

Το “Le Gouffre” είναι η πρώτη animated ταινία μικρού μήκους που δημιουργεί και σκηνοθετεί η Lightning Boy Studio, μία νέα και δημιουργική ομάδα με έδρα το Μόντρεαλ. Απέκτησε μεγάλη προσοχή μετά την τεράστια επιτυχία του σε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter, η οποία και βοήθησε τους δημιουργούς του να ολοκληρώσουν τη διαδικασία του post-production.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

Avatar
the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;