Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino

Ο Quentin Tarantino έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την νέα του ταινία που θα έχει θέμα τις δολοφονίες της Manson Family. Ο Tarantino έχει γράψει το σενάριο (αυτή την περίοδο το τελειοποιεί) και θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Οι Harvey και Bob Weinstein, οι οποίοι ήταν παραγωγοί και ειδικοί παραγωγοί σε προηγούμενες ταινίες του γνωστού auteur, θα αναμιχθούν στο νέο πρότζεκτ. Η WME έχει ξεκινήσει την διαδικασία εύρεση αγοραστών που θα συν-χρηματοδοτήσουν και θα αναλάβουν την διανομής της ταινίας.

Σύμφωνα με το THR έχουν γίνει προσεγγίσεις στους Brad Pitt και Jennifer Lawrence και το πλάνο είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στο 2018, πιθανότατα το καλοκαίρι. Αν και δεν έχουν γίνει λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο, μία από τις ιστορίες που θα βρίσκονται στο επίκεντρο θα είναι αυτή της Sharon Tate, η οποία ήταν ηθοποιός και γυναίκα του σκηνοθέτη Roman Polanski που δολοφονήθηκε από τον Manson και τους ακολουθούς του το 1969. Ο Manson είχε διατάξει μια ομάδα από τους ακόλουθους να επιτεθούν στους κατοίκους ενός σπιτιού στο Benedict Canyon του Los Angeles, πιστεύοντας ότι ανήκει σ’ένα μουσικό παραγωγό που τον είχε απορρίψει. Κατά την διάρκεια της νύχτας της 8ης Αυγούστου τέσσερις οπαδοί χρησιμοποίησαν μαχαίρια και όπλα, δολοφονόντας άγρια την Tate, η οποία ήταν 8 μηνών έγκυος, και άλλους 4 κατοίκους. Το 1971 ο Manson και ορισμένα μέλη της ομάδας του καταδικάστηκαν σε ισόβια γι’αυτές και άλλες δολοφονίες που διέπραξαν εκεινό το καλοκαίρι.

Η τελευταία δουλειά του Quentin Tarantino ήταν το The Hateful Eight που κυκλοφόρησε στην Αμερική στις 25 Δεκεμβρίου του 2015 και με προϋπολογισμό 54 εκατομμύρια δολάρια είχε κάνει εισπράξεις της τάξεως των 155.8 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, DemiΓ‘n Bichir, Tim Roth, Michael Madsen και Bruce Dern ήταν στο καστ.