Ελληνικός Τίτλος: Η γυναίκα με τα μαύρα 2: Άγγελος του θανάτου

Ετος Πρώτης Προβολής: 2014

Είδος Ταινίας:

Καθώς οι βόμβες πέφτουν στο Λονδίνο του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα μαθητών αφήνουν το σχολείο τους που εκκενώνεται υπό την προστασία της νεαρής κι όμορφης δασκάλας Eve, με προορισμό την επαρχεία. Θα καταλήξουν σε μια ερημωμένη έπαυλη έξω από το Eel Marsh House.

Ένα από τα παιδιά αρχίζει να φέρεται παράξενα Η Eve, με τη βοήθεια του ντόπιου στρατιωτικού διοικητή Harry, ανακαλύπτει άθελα τους ξύπνησαν μια σκοτεινή δύναμη πιο τρομακτική κι από τους βομβαρδισμούς. Τώρα, για να μπορέσει να σώσει τα παιδιά από τη Γυναίκα με τα Μαύρα, η Eve πρέπει πρώτα να πολεμήσει τους προσωπικούς της δαίμονες.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Μια απόπειρα να μεταφέρουν μια ακόμη κλασική ιστορία ενός σχολείου-ορφανοτροφείου, μόνο που για να μην το βαρεθούμε το τοποθέτησαν χρονικά στο 1941 (καταμεσής του πολέμου), με 2 κυρίες που έχουν υπ’ ευθύνη τους τα παιδιά-ορφανά και για να τα προστατέψουν τα πάνε στο Eal Marsh. Για να το κάνουμε λίγο πιο μυστηριώδες, έχουμε και ένα παιδάκι που έμεινε ορφανό (τον Edward), μόνο και μόνο για να μπει μαζί τους στο τρένο. Έχασε τους γονείς του, δεν ξαναμίλησε σε κανέναν και άρχισε να κάνει το πρώτο μεσοπολεμικό chat, γράφοντας ότι ήθελε να πει σε χαρτάκια. Η περιβόητη Woman In Black λοιπόν, ήθελε να έχει στην συλλογή της τον λαλίστατο (χιουμοράκι) Edward, όμως άλλη είχε το… ψυχολογικό πρόβλημα

Δεν το περίμενα έτσι το έργο, απογοητεύτηκα. Εάν είσαι μυημένος στα θρίλερ δεν θα ικανοποιηθείς, θα κουραστείς από τις αναμενόμενες τρομακτικές σκηνές. Θα τονίσω πως το σενάριο δεν ήταν καθόλου εμπνευσμένο, με πολλά άκυρα σημεία. Δεν φτάνει μόνο ο χώρος για να στηθεί ένα καλό έργο θέλει και λίγο πλοκή!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λιγάκι με κούρασε ο κατ’ άλλα δυναμικός και ατμοσφαιρικός σκηνοθέτης Tom Harper, στις σκοτεινές σκηνές που ήταν αρκετές. Πολύ καλή επιλογή της Helen McCrory (Jean Hogg), μια εξαιρετική ηθοποιός που ξανασυνεργάστηκε με τον Harper σε 3 επεισόδια του καταπληκτικού βρετανικού σίριαλ Peaky Blinders.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eve, βρίσκεται η Phoebe Fox. Το σενάριο έχει πολλές «τρύπες» και γι’ αυτό ευθύνεται ο John Crocker και η Susan Hill, που μάλλον δεν ταίριαξαν μεταξύ τους (η Susan είχε γράψει και τη πρώτη ταινία η οποία ήταν καλύτερη). Στον ρόλο του Harry συναντάμε τον Jeremy Irvine (War Horse).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Γιατί έχεις δει την πρώτη ταινία, σου αρέσουν τα θρίλερ, θες να τρομάξεις τους φίλους σου και για να καταλάβεις επιτέλους πως τα πνεύματα θέλουν και αυτά τον τρόπο τους για να σε αφήσουν στην ησυχία σου!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

The Woman in Black 2: Angel of Death
ΣΕΝΑΡΙΟ3
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ4
ΜΟΥΣΙΚΗ4
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ3
3.5Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (2 Votes)
4.3

POSTER

Poster

TRAILER

 The Woman in Black 2: Angel of Death<br /><br />
(2014) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις