Η λίστα των ηθοποιών που καταδικάζουν τον Woody Allen, μετανιώνουν που συνεργάστηκαν μαζί του και δηλώνουν πως δεν θα ξαναδουλέψουν μαζί του μεγαλώνει.

Έχουμε και λέμε: Hellen Page, Greta Gerwig, Mira Sorvino, Rachel Brosnahan, Timothée Chalamet, Rebecca Hall, Griffin Newman & David Krumholtz, ενώ εσχάτως σε αυτή τη λίστα προστέθηκε ίσως το μεγαλύτερο ονομα!

Ο λόγος για τον Colin Firth, που συνεργάστηκε με τον Allen το 2014, στην ταινία Magic in the Moonlight.

Ο Βρετανός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει στον Guardian το ζήτημα ανάμεσα στον σπουδαίο σκηνοθέτη και την πάλαι ποτέ θετή του κόρη, Dylan Farrow που έχει αναζοπυρωθεί τα τελευταία 24ωρα και η απάντηση του ήταν λιτή και περιεκτική: «Δεν θα δούλευα ποτέ ξανά μαζί του».

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις