Ελληνικός Τίτλος: Στο ρυθμό της ζωής

Ετος Πρώτης Προβολής: 2008

Είδος Ταινίας:

Στην ταινία διαδραματίζεται η ιστορία μιας γυναίκας της οποίας η ζωή αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη έπειτα από μια σειρά ατυχών γεγονότων. Πέρα από αυτά, η διάγνωση μιας θανατηφόρου ασθένειας θα της δώσει 2 μήνες ζωής και κίνητρο ώστε να «βιαστεί» να πραγματοποιήσει τα όνειρα της.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Πρόκειται για ένα φιλμ – πορτρέτο. Η ταινία είναι κυρίως βασισμένη στην καθημερινότητα της πρωταγωνίστριας, κάτι που θα κάνει την ταινία τόσο απλοϊκή αλλά και τόσο στοχευμένη. «Συγκίνηση και θαυμασμός» είναι τα κύρια συναισθήματα που θα μας προκαλέσει το σενάριο και σε αυτό συμβάλουν σημαντικά τα “απλά” σκηνικά και οι πολύ δυνατές ερμηνείες. Ίσως θα μπορούσαμε βέβαια να περιμένουμε κάτι καλύτερο συνολικά, αλλά δεν μπορώ να βρω τι είναι αυτό που λείπει. Δεν θα ‘θελα να σας καθοδηγήσω περισσότερο λόγω της φύσης και της ιδιαιτερότητας της ταινίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Amy Redford που… το έχει στο αίμα της και σεναριογράφο τον Amos Poe. Μια εκπληκτική ερμηνεία από την Saffron Burrows στο ρόλο της πρωταγωνίστρια “Melody”, γνωστή σε μας από το The Bank Job, Deep Blue Sea, Troy, αλλά και πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την Agents of S.H.I.E.L.D. Και στο σημείο αυτό καλό θα ήταν να αναφέρω και τον David Mansfield για την πολύ καλή δουλειά του στο κομμάτι της μουσικής και της ηχητικής υπόκρουσης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Απλή, κατανοητή, ευχάριστη και γεμάτη συναισθήματα ταινία. Θα την δεις κυρίως αν σου αρέσει το δράμα και ο προβληματισμός, και που ξέρεις, μπορεί να σου αλλάξει τρόπο σκέψης για την ζωή.
Quote of the movie:
Roscoe Wasz: You’re spending money like there’s no tomorrow.
Melody Wilder: There is no tomorrow. All my tomorrows are yesterday.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

The Guitar
ΣΕΝΑΡΙΟ6.5
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ6
ΜΟΥΣΙΚΗ7.5
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ8
7Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (6 Votes)
7.4

POSTER

Poster

TRAILER

 The Guitar<br /><br />
(2008) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Είναι ένας τζούνιορ κριτικός αλλά μεγάλος σινεφίλ, που εξετάζει κάθε πρόταση ανεξαρτήτου είδους, ένας κοινός θεατής που μισεί όσο τίποτα άλλο τα spoilers!!! Φαν των φιλμ που περνάνε μηνύματα αλλά του είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσει αγαπημένες ταινίες και ηθοποιούς. Λατρεύει να βλέπει ταινίες με παρέα και όλα τα παρελκόμενα… και φυσικά να ακολουθεί σχολιασμός.

Σχετικες Αναρτησεις