Ελληνικός Τίτλος: Focus

Ετος Πρώτης Προβολής: 2015

Είδος Ταινίας:

Ο έμπειρος απατεώνας Nicky μπάζει με επιτυχία στα κόλπα τη φιλόδοξη και σέξι Jess, την οποία εγκαταλείπει προτού αναπτύξει μαζί της μια μόνιμη σχέση. Τρία χρόνια αργότερα θα τη συναντήσει στο Buenos Aires και σε μια μεγάλη κομπίνα που σχεδιάζει, κάτι το οποίο θα περιπλέξει επικίνδυνα τα σχέδιά του.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Ο Nicky είναι ένας απατεώνας με μια μεγάλη ομάδα που τον πλαισιώνει, στο να ξαφρίζουν από ρολόι μέχρι «αυτοκίνητο». Το story λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην έχει και μια αιθέρια ύπαρξη. Η Jess με μια αδέξια συμπεριφορά, γνωρίζει τον Nicky και αμέσως μπλέκεται στα πόδια του και στο κρεβάτι του. Με ένα καλό κόλπο κερδίζουν ένα πολύ μεγάλο ποσό από ένα τζογαδόρο, και μετά από αυτό τελειώνει η συνεργασία τους. Τρία χρόνια μετά θα συναντηθούν στο Buenos Aires για το αυτοκίνητο που λέγαμε! Σε όλη την ταινία είναι εμφανές ότι οι διάλογοι είναι κάτω του μετρίου, και χαλάει όλο το κλίμα. Η μουσική επένδυση είναι αυτή που κρατάει λίγο το ενδιαφέρον όπως και η ανατροπή που παίζει στο τέλος. Πάντως το μόνο που μου έχει μείνει από όλη την ταινία, ήταν ο τύπος με τα τατουάζ και το καπέλο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βλέπεις Will Smith ( I Am Legend-Hancock) και λες ωραία θα δούμε εργάρα, πατάς play και μένεις άφωνος. Με το συγγραφικό και σκηνοθετικό δίδυμο, Glenn Ficarra και John Requa, των (Bad Santa-Cats & Dogs), αποδεικνύεται πως «δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε». Στη σκηνοθεσία ήταν εξαιρετικοί, με πάρα πολύ ωραία αισθητική στα πλάνα τους, αλλά στο σενάριο και στους διαλόγους το έχασαν. Έκαναν τους πάντες να φαίνονται ερασιτέχνες. Την Jess την ενσαρκώνει η Margot Robbie (The Wolf of Wall Street). Θα το ξαναπώ η μουσική ήταν πάρα πολύ καλή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Για να μάθεις πως μπορείς να επέμβεις στο υποσυνείδητο, να ακούσεις καλή μουσική, γιατί έχει και γκόμενες και αυτοκίνητα και τζόγο και ποδοσφαιρικό αγώνα. Διαλόγους δεν έχει αλλά δεν μας ενοχλεί, έχει όλα τα υπόλοιπα! Α και επειδή σου αρέσει ο Will Smith.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Focus
ΣΕΝΑΡΙΟ3
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ5
ΜΟΥΣΙΚΗ5
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ3
4Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (3 Votes)
5.1

POSTER

Poster

TRAILER

 Focus<br />
(2015) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις