Ελληνικός Τίτλος: Careful What You Wish For

Ετος Πρώτης Προβολής: 2015

Είδος Ταινίας:

Ένας τύπος «παίρνει» πολλά περισσότερα από αυτά που περίμενε από τη σχέση του με μια γυναίκα που ο άντρας της είναι επενδυτής τραπεζίτης. Σύντομα η ζωή του εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο…

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Στις καλοκαιρινές διακοπές του ο Doug θα γνωρίσει τον έρωτα, με μια γυναίκα που είναι το απόλυτο sex symbol. Είναι παντρεμένη με τον πλούσιο γείτονα του, που τον προσλαμβάνει για την συντήρηση του ιστιοπλοϊκού που μόλις είχε αγοράσει. Ο Doug ήξερε πολλά για την ιστιοπλοΐα από τον παππού του. Η εν λόγω «κυρία» πλησιάζει ερωτικά τον Doug με αποτέλεσμα να τον χειραγωγεί, και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

Ένα ακόμα έργο για το γυναικείο μυαλό και την εξαιρετική ερμηνεία στο ψέμα. Τόσες φορές το έχουμε δεί και το έχουμε ακούσει και κανένας δεν λέει να καταλάβει. Οι άντρες θα κάνουν τα πάντα για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι τους. Από κάποιο σημείο και μετά την παίρνεις χαμπάρι, και η ανατροπή χάνει την δύναμή της. Βλέποντας το σου βγαίνει ασυναίσθητα η ατάκα » Π……νες γυναίκες». Μια μετριότητα και μια κακή αντιγραφή των Wild Things και του The boy next door στο ανάποδο.!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρούμε την γλυκανάλατη Isabel Lucas ( Immortals ), τον Nick Jonas (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) ενώ το σενάριο είναι υπογεγραμμένο από τον Chris Frisina και μια καλούτσικη σκηνοθεσία από την Elizabeth Allen (Ramona and Beezus).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Γιατί ξεγελάστηκες ότι θα δεις θρίλερ, ενώ δεν είναι! Γιατί ήθελες απλά να περάσεις την ώρα σου, και γιατί το trailer σου έκανε ένα κλίκ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Careful What You Wish For
ΣΕΝΑΡΙΟ3
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ4
ΜΟΥΣΙΚΗ4
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ4
3.8Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (2 Votes)
9.4

POSTER

Poster

TRAILER

 Careful What You Wish For<br />
(2015) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις