Ελληνικός Τίτλος: Τα Χελωνονιντζάκια

Ετος Πρώτης Προβολής: 2014

Είδος Ταινίας:

Ο Shredder και η Foot Clan απειλούν να καταστρέψουν την Νέα Υόρκη. Τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες, με ονόματα από γνωστούς ζωγράφους της Αναγέννησης, θα προσπαθήσουν να σώσουν ακόμα μια φορά το καλύτερο μέρος του πλανήτη.
«So, they’re heroes in a half shell?»

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Ακόμα μια ταινία με τα γνωστά Χελωνονιτζάκια. Αυτή τη φορά πίτα στα ψηφιακά εφέ και όχι λαστιχένια κουστούμια όπως ήταν οι προηγούμενες ταινίες.
Οι ομώνυμες, πολύ γνωστές, σειρές κινουμένων σχεδίων αποτέλεσαν την έμπνευση για αυτή τη ταινία. Και γιατί τη λέω αυτή τη κλισέ φράση; Γιατί ακόμα μια φορά χαλάσαν όλο το backstory για λόγους… ε… δε ξέρω για ποιους λόγους. Απλά το χαλάσαν.
Δε θα πω τίποτα για να μην κάνω spoil στην ξενέρα που θα φάτε όσοι ξέρετε την γνωστή ιστορία.
Ήμουν προκατειλημμένος αρνητικά για το τι θα δω. Η αλήθεια είναι ότι τα χελωνονιτζάκια είναι καλοφτιαγμένα και δε ξενίζουν με το περιβάλλον. Αλλά ο Splinter και ο Shredder είναι τόσο χάλια που σε βγάζουν κατευθείαν έξω από την ατμόσφαιρα της ταινίας και σε κάνουν να φωνάζεις “Ήμαρτον”.
Γρήγορη ταινία, χωρίς φλυαρίες και πολλά πολλά, σε αντίθεση με τα Transformers. Άθελα μου τα συγκρίνω λόγω του Michael Bay. Μπορεί ο σκηνοθέτης να είναι άλλος αλλά έχει ακόμα αυτή την ηλίθια κάμερα που κινείται γύρω γύρω από τα ψηφιακά αντικείμενα και τις ηλίθιες αντανακλάσεις φωτός μέσα στα κάδρα. Ναι το καταλάβαμε, ξέρετε να χειρίζεστε τέλεια τα ψηφιακά εφέ Ταινίες πότε θα μάθετε να κάνετε;
Ομολογώ ότι είχε χιούμορ και είχε και δράση αν και σε κάποιες στιγμές ήταν πολύ υπερβολικά αυτά που έβλεπα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η Nickelodeon και ο Michael Bay υπογράφουν την παραγωγή. Πιστεύω ότι για λόγους εμπορίου και αγοράς αναφέρονται περισσότερο στα παιδάκια που βλέπουν τώρα την σειρά, παρά σε μας που βλέπαμε την παλιότερη. Σκηνοθέτης είναι ο Jonathan Liebesman ο οποίος φαίνεται να είναι υποψήφιος διάδοχος του Michael Bay. Από ηθοποιούς θα ξεχωρίσουμε την Megan Fox με τις καινούργιες πλαστικές τις στον ρόλο της April O’Neil. Toν Will Arnett στο ρόλο του Vernon. Και στον ρόλο του διευθυντή του Καναλιού 6 την … Whoopi Goldberg… Γιατί ήταν τόσο δύσκολο να ακολουθήσουν την σειρά έστω και στη θέση του διευθυντή;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Επειδή θες να δεις τα χελωνονιτζάκια πιο ζωντανά από ποτέ. Επειδή διαρκεί μόνο 100 λεπτά. Επειδή είσαι φανατικός των συγκεκριμένων ηρώων και έχεις δει τα άπαντα που έχουν σχέση με αυτά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Teenage Mutant Ninja Turtles
ΣΕΝΑΡΙΟ4
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ5
ΜΟΥΣΙΚΗ4
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ5
4.5Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (0 Votes)
0.0

POSTER

Poster

TRAILER

 Teenage Mutant Ninja Turtles<br /><br /><br />
(2014) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις