Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, η αυτόνομη ταινία του Gambit μάλλον βρήκε το πρόσωπο που θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και βγαίνει στις αίθουσες το 2019.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, o σκηνοθέτης του «The Ring» και των τριών πρώτων ταινιών των «Πειρατών της Καραϊβικής», Gore Verbinski, βρίσκεται κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την 20th Century Fox για τα ηνία της σκηνοθεσίας της αυτόνομης ταινίας, «Gambit».

Η παραγωγή του «Gambit» είχε αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς ο σκηνοθέτης Rupert Wyatt είχε αποχωρήσει ενώ στη συνέχεια και δεύτερος σκηνοθέτης, Doug Liman (Edge of Tomorrow), αποφάσισε να μην σκηνοθετήσει την ταινία της Fox.

Ο Channing Tatum θα πρωταγωνιστήσει ως Gambit, η αλλιώς Remy LeBeau. Ο Gambit είναι μεταλλαγμένος που έχει την ικανότητα να ελέγχει και να κινεί αντικείμενα με το μυαλό του.

Η τελευταία του Verbinski ήταν το ψυχολογικό θρίλερ «A Cure for Wellness» (ελ. τίτλος: Αντίδοτο στην Ευεξία) με τους Dane DeHaan, Jason Isaacs και Mia Goth. Έχει βρεθεί επίσης πίσω από τη σκηνοθεσία του «The Lone Ranger» αλλά και της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Rango».

Πηγή: ign.com

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις