Πρώτη εμφάνιση του Tom Hanks ως Τζεπέτο

Το Disney+ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Tom Hanks ως Τζεπέτο, στο επερχόμενο live-action remake του Pinocchio. Ως μέρος της διαδικτυακής εκδήλωσης “Disney Investor Day”, η εταιρία δημοσίευσε μια νέα εικόνα από το φιλμ, με τον Hanks να εμφανίζεται ως Τζεπέτο και να κοιτάζει τον Πινόκιο. Η ξύλινη μαριονέτα μάλιστα μοιάζει πολύ στην φιγούρα που μας πρωτο-σύστησε η Disney στην animation έκδοση του παραμυθιού, το μακρινό 1940! Είδηση επίσης βγαίνει κι από την αναφορά της Disney πως η ταινία θα κάνει αποκλειστική πρεμιέρα στην διαδικτυακή της πλατφόρμα αυτό το Σεπτέμβρη. Θυμίζουμε πως το Disney+ “έρχεται” επίσημα στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

Ο Benjamin Evan Ainsworth (The Haunting of Bly Manor) θα είναι η φωνή του Pinocchio, ενώ στην ταινία θα πρωταγωνιστούν (εκτός του Tom Hanks) και η Cynthia Erivo ως Blue Fairy (Μπλε Νεράιδα) με τον Luke Evans ως The Coachman, όπως επίσης και οι Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key & Lorraine Bracco θα δανείσουν τις φωνές τους σε σημαντικούς χαρακτήρες.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Robert Zemeckis που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Hanks με αρκετά μεγάλη επιτυχία στα Forrest Gump, Cast Away & The Polar Express. Τέλος το σενάριο της ταινίας αναμένεται να έχει την ίδια πλοκή με το κλασικό animation του 1940. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε την κλασική του εκδοχή στο παρακάτω βίντεο: