Ο Tom Hanks έκλεισε για να πρωταγωνιστήσει στο remake της σουηδικής κωμωδίας, A Man Called Ove, το οποίο είχε προταθεί για Oscar και ο Hannes Holm ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας που κατάφερε να γίνει η κορυφαία ξενόγλωσση ταινία σε κέρδη στην Αμερική για το 2016. Η Playtone μέσω των Hanks, Gary Goetzman και Rita Wilson και ο Fredrik Wikstrοm Nicastro της SF Studios θα είναι συμπαραγωγοί. Ο Hanks θα πρωταγωνιστήσει ως ένας ιδιότροπος γκρινιάρης χήρος που η ολική του δυστυχία θα συνεχιστεί όταν θα τον διώξουν από την θέση του ως υπεύθυνος της γειτονιάς όπου ζει ενώ θα πρέπει να πάρει και σύνταξη. Αυτό τον κάνει να θεωρεί μοναδική λύση την αυτοκτονία. Η ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερης κωμωδίας στα European Film Awards του 2016 και είναι βασισμένο στο βιβλίο του Fredrik Backman.

Ο Tom Hanks για το 2017 είχε ως ηθοποιός το The Circle και θα χαρίσει τη φωνή του στο τηλεοπτικό The David S Pumpkins Halloween Special που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ενώ θα κλείσει τη σεζόν με την νέα ταινία του Steven Spielberg, The Post, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Meryl Streep. Για το 2019 έχει στα γυρίσματα το Toy Story 4 ενώ έχει κλείσει για ρόλο και στο Greyhound.

πηγή: deadline – μετάφραση gtvs

Ποιος το εγραψε

Avatar
the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις