Σύμφωνα με το site The Hollywood Reporter η επόμενη standalone ταινία Star Wars μετά το Han Solo, θα είναι η solo ταινία του αγαπημένου μας Jedi Master, Obi-Wan Kenobi!

Σύμφωνα με το site, η Disney βρίσκεται σε αρχικές διαπραγματεύσεις με τον Stephan Daldry (Billy Elliot, The Hours) για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ ακόμα δεν υπάρχει σενάριο. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ewan McGregor θα επιστρέψει στον ρόλο, αν και εκείνος παλιότερα είχε δηλώσει πως θα το έκανε πολύ ευχαρίστως.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο μέρος της ζωής του Obi-Wan Kenobi θα περιγράφει η ταινία, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε το διάστημα μεταξύ Episode III και Episode IV, τι έκανε δηλαδή ο χαρακτήρας τόσα χρόνια.

Επίσημη ημερομηνία προβολής της solo ταινίας του Obi-Wan Kenobi ακόμα δεν υπάρχει, αν και το πιο πιθανό να προβληθεί μετά το Episode IX.

Φήμες υπάρχουν ότι κάτι θα ανάλογο θα επιχειρηθεί και για άλλους χαρακτήρες όπως ο Yoda και ο κυνηγός επικηρυγμένων Boba Fett.

Ποιος το εγραψε

Avatar
the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις