Ελληνικός Τίτλος: Kung Fu Panda 3

Ετος Πρώτης Προβολής: 2016

Είδος Ταινίας:

Ένας από τους δυνατότερους και χειρότερους κακούς απειλεί το ζωικό βασίλειο του kung fu. Ο Po είναι η μόνη μας ελπίδα (όπως και σε κάθε ταινία). Η συνάντηση με τον χαμένο πατέρα του θα τον βάλει σε ένα μονοπάτι αναζήτησης των ριζών του αλλά και του chi, την μόνη δύναμη που μπορεί να κερδίσει το νέο εχθρό και την οποία παλιότερα την κατείχε όλη η κοινωνία των panda.
“Your son got angry at you. Welcome to parenthood”

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Η συνάντηση του Po με το πατέρα του απλά μας καλύπτει κάποια κενά του παρελθόντος και εντελώς τυχαία θα συμβάλει και στη σωτηρία του “κόσμου”. Δημιούργησαν, δηλαδή, τις ιδανικές συνθήκες για μια τρίτη ταινία του γνωστού franchise και φυσικά είχαν και την ίδια ανταπόκριση.

Η ταινία δεν είναι φτιαγμένη στο πόδι. Μπορεί το σενάριο να είναι προβλέψιμο και η επιλογή γνωστών ηθοποιών για τους νέους ρόλους να είναι ένας κράχτης, αλλά κράτησαν το χιούμορ τους και την αισθητική τους σε υψηλά επίπεδα.

Ακόμα μια φορά το πάντρεμα της 3D τεχνολογίας με 2D αισθητική είναι πετυχημένο και η αργή κίνηση, η οποία είναι τεχνικά πανεύκολη, είναι σωστά τοποθετημένη.  Οι κινέζικες μελωδίες που ντύνουν την δράση είναι όμοιες με τις παλαιότερες και οι χαρακτήρες παραμένουν αστείοι και απολαυστικοί. Στην χειρότερη, δηλαδή, η ταινία θα θεωρηθεί ισάξια με τις προηγούμενες.

Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι το μόνο franchise animation που κρατάει μια σταθερότητα σε σχέση με άλλα, όπως το Madagascar, που φθίνουν σε κάθε τους συνέχεια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Οι ηθοποιοί που δίνουν τις φωνές τους είναι αυτοί που αναφέρονται συνήθως και παίρνουν όλα τα εύσημα. Οι πραγματικοί “ήρωες” όμως είναι όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που δημιουργούν μια τέτοια ταινία από το μηδέν κυριολεκτικά.

Παρόλα αυτά δε γνωρίζουμε κανέναν τους. Για αυτό ας αναφέρουμε ακόμα μια φορά τους ηθοποιούς που δώσανε τις φωνές τους και πληρώθηκαν αδρά για να κάτσουν σε ένα studio και να προσποιηθούν ότι ερμηνεύουν.

Οι γνωστοί μας, από τις προηγούμενες ταινίες, Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross και James Hong δηλώνουν το παρών ακόμα μια φορά.

Οι νέες προσλήψεις αφορούν τους Bryan Cranston, J.K. Simmons και Kate Hudson που θα τους δούμε σε ρόλους σημαντικούς για την ιστορία μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Επειδή είναι Κυριακή πρωί. Επειδή η φωνή του Jack Black είναι αστεία ότι και αν λέει. Επειδή διαρκεί λίγο, αφού είναι για παιδιά κυρίως. Επειδή σε ανάγκασαν να το δεις τα ανίψια σου, μαζί τους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Kung Fu Panda 3
ΣΕΝΑΡΙΟ6
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ6
ΜΟΥΣΙΚΗ5
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ5
5.5Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (2 Votes)
7.8

POSTER

Poster

TRAILER

 Kung Fu Panda 3
(2016) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Κώστας Χριστοφορίδης

Ο Sismalucha γεννημένος την χρονιά που ο Philip Dick αποφάσισε να αλλάξει σώμα και ο Carpenter να εμπνεύσει με την προσωπική αγαπημένη ταινία του. Θείος του Coppola. Ξάδερφος του Gian Maria Volonte. Κολλητάρι της Gina Lollobrigida. Πρώην ερωμένη του Klaus Kinski και αδερφός της Frida Kahlo. Αποσταγμένος και διπλοβρασμένος στα πιο σκοτεινά υπόγεια της οδού Μαύρης Πέτρας, ψάχνει και βρίσκει ότι χάθηκε και αναζητείται.

Σχετικες Αναρτησεις