Ελληνικός Τίτλος: Jumanji: Η Επόμενη Πίστα

Ετος Πρώτης Προβολής: 2019

Είδος Ταινίας:

Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Όταν ο Spencer επιστρέψει στο παιχνίδι, η Martha, o Fridge και η Bethany πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Spencer. 

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Δύο χρόνια μετά, το Jumanji ξαναχτυπά και έρχεται να μας συναντήσει με τι άλλο; Με την Επόμενη Πίστα. Όσοι είστε μυημένοι στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ξέρετε πολύ καλά ότι το ζητούμενο είναι να περάσεις πάση θυσία στην επόμενη πίστα, για να καταφέρεις επιτέλους να οδηγηθείς στη λήξη του παιχνιδιού, με την προσπέραση όλων των εμποδίων που ανακύπτουν.  

Όπως και στα κανονικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, έτσι κι εδώ έχουμε νέες αφίξεις παικτών σε συνεργασία με τους παλαιότερους και πιο έμπειρους. Το κλίμα δεν αλλάζει και πολύ από την προηγούμενη ταινία. Τα γνωστά άτομα παίρνουν μέρος και μια ακόμα περιπέτεια ξεκινά. Ανούσιο κατ’ εμέ το όλο το εγχείρημα, γιατί δεν έγινε κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη φορά. Με την εμφάνιση των Danny DeVito και Danny Glove, αυτό που κατάφεραν να προκαλέσουν οι συντελεστές ήταν η μελαγχολία που συνοδεύει την αναπόληση παλαιότερων κινηματογραφικών επιτυχιών, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως αποπειράθηκαν να σχολιάσουν τη σημασία της βαθιάς, αληθινής φιλίας και της ελευθερίας της ψυχής. 

Μια μέτρια προσπάθεια που δεν μας αποσβόλωσε με την ποιότητά της, καθώς κατέφυγε σε δοκιμασμένες συνταγές αφηγηματικά. Πέραν τούτου όμως, βλέπεται άνετα από όλη την οικογένεια μια Κυριακή μεσημέρι μετά το φαγητό.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Δεν έχω να σας πω και πολλά πράγματα για τους συντελεστές. Ίδιος σκηνοθέτης, ίδιοι ηθοποιοί (εντός και εκτός του παιχνιδιού) με την εξαίρεση των βετεράνων Danny DeVito και Danny Glove. Στο σενάριο έχουμε δυο άτομα από τα παλιά και τον σκηνοθέτη Jake Kasdan να εμπλέκεται σε αυτό.  

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Γιατί έχεις δει τα τρία προηγούμενα και θες να δεις τι θα γίνει μετά. Γιατί απλά σου αρέσει το Jumanji και γιατί θες κάτι ανάλαφρο για Κυριακή μεσημέρι.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Jumanji: The Next Level
ΣΕΝΑΡΙΟ3
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ4
ΜΟΥΣΙΚΗ3
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ3.5
3.4Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (2 Votes)
2.0

POSTER

Poster

TRAILER

 Jumanji: Η Επόμενη Πίστα
(2019) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις