Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις «χιονοστιβάδας», ο Καρλ Κάσπερ απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο, στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
Chef
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
08 Μαΐου 2014
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ (GR)
21 Αυγούστου 2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
114 λεπτά
ΕΙΔΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΓΛΩΣΣΑ
ΧΩΡΑ
BUDGET
$11.000.000