Ελληνικός Τίτλος: Addicted

Ετος Πρώτης Προβολής: 2014

Είδος Ταινίας:

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Zane’s, ένα σέξι και προκλητικό θρίλερ που μιλάει για τους πόθους των ερωτικών επιθυμιών. Η Zoe Reynard, μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της τέχνης, έχει μια ονειρεμένη ζωή, έναν σύζυγο που την λατρεύει, δύο αξιολάτρευτα παιδιά και μια ακμάζουσα καριέρα. Έλκεται όμως από πειρασμούς που δεν μπορεί να αποφύγει και ούτε να αντισταθεί.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Η Zoe ενώ έχει καταφέρει να αποκτήσει το “αμερικάνικο όνειρο“, έναν υπέροχο άντρα που την λατρεύει και έχει μάτια μόνο για εκείνη, το τέλειο σπίτι, δύο παιδιά, την μάνα της στο σπίτι να προσέχει τα παιδιά και να κρατάει τις ισορροπίες. Πεθερά και γαμπρός στο ίδιο σπίτι και να υποστηρίζονται κιόλας (αυτό να μας το πεις και σε μας πως το έκανες) και μια ανερχόμενη καριέρα, νιώθει ότι κάτι της λείπει ακόμα και λέει να εμπλουτίσει την λίστα της με μία παράνομη σχέση. Κοίτα μεταξύ μας ο πειρασμός που βάλανε δίπλα της (William Levy) κολάζει και άγιο. Αλλά πως αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η συμπεριφορά της απέναντι σε όλα αυτά που είχε μέχρι τώρα.

Ο Quinton λοιπόν (ο πειρασμός) είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης ο οποίος δέχεται την επίσκεψη της Zoe για να ενταχθεί στους πελάτες της επιχείρησης της. Οι δυο τους όμως έρχονται πολύ κοντά και διατηρούν παράνομη σχέση. Τα πράγματα αρχίζουν και στραβώνουν με αποτέλεσμα να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της που ούτε εκείνη μπορούσε να φανταστεί. Με την βοήθεια της ψυχολόγου της, αποδέχεται την αλήθεια για τον εαυτό της και προσπαθεί να ξανακερδίσει όλα όσα έχασε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ο Bille Woodruff (Beauty Shop – Honey) στην σκηνοθεσία έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά, μια πολύ όμορφη ταινία, όμορφη σε πλάνα, ηθοποιούς, τέχνη και μουσική. Η Christina Welsh και η Ernie Barbarash διαμόρφωσαν το σενάριο το οποίο ήταν βασισμένο στο βιβλίο της Zane. Όσο για το  θέμα της Zoe, το προσέγγισαν τόσο – όσο έπρεπε, ούτε να τη λυπηθούμε, ούτε να της συμπαρασταθούμε και αυτό το κατάφερε εξαιρετικά η Sharon Leal (Zoe). Έπιασα και λιγάκι τον εαυτό μου να της δίνω και δίκιο στην αρχή. Εννοείτε ότι το “αξιοθέατο” της ταινίας είναι ο William Levy (Quinton Canosa) ο οποίος είναι ένας από τους 50 πιο όμορφους άντρες σύμφωνα με το ισπανικό People 2006 αν δεν με γελάει η μνήμη μου. Τον γνωρίσαμε από το Cuidado con el ángel ή κοινώς Μαρία άγγελε  μου. Οι μουσικές που τυλίγουν το έργο είναι υπ ‘ευθύνη του Aaron Zigman(Notebook-Sex In The City).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το “να απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο, να απατάς τον εραστή που το έχεις δει γραμμένο;”. Γιατί σου αρέσουν οι ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο. Γιατί  θες να πεις στους φίλους σου ότι είδες μια ταινία που δεν  ήταν το “50 αποχρώσεις του Γκρι”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Addicted
ΣΕΝΑΡΙΟ5
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ6
ΜΟΥΣΙΚΗ6
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ5.5
5.6Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (3 Votes)
4.7

POSTER

Poster

TRAILER

 Addicted<br /><br /><br /><br />
(2014) on IMDb