Ο Guillermo del Toro θα σκηνοθετήσει το Zanbato

Ο Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, The Shape of Water) έκλεισε να γράψει το σενάριο και να αναλάβει την σκηνοθεσία του Zanbato, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Paramount Pictures. Ο J.J. Abrams (Alias, Lost, Fringe, Mission: Impossible III, Star Trek, Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) θα έχει καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ μέσω της Bad Robot Productions.

Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Collider η ταινία θα επικεντρώνεται σε ένα νεαρό κορίτσι (ηλικίας 10-15 ετών) με θανατηφόρες ικανότητες στην μάχη. Οι πηγές του Jeff Sneider περιέγραψαν τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα ως νίντζα αλλά ο del Toro το διέψευσε με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Guillermo del Toro για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης δυο επεισόδια της πρώτης σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων 3Below: Tales of Arcadia. Για το 2021 έχει το Pinocchio και για το μέλλον έχει την ταινία Nightmare Alley και το άτιτλο ντοκιμαντέρ Michael Mann.

πηγη: gtvs.gr