Ο DiCaprio πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Tarantino

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό ότι ο Ταραντίνο ήθελε να κλείσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα, ένατη ταινία του, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τις διαβόητες δολοφονίες της συμμορίας του Τσάρλς Μάνσον. Πλέον είναι επίσημο: Eξι χρόνια μετά το «Django Unchained», ο Ταραντίνο θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ντι Κάπριο, τον οποίο μάλιστα έχουμε να δούμε σε ταινία από τον ρόλο του στο «The Revenant» του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που του χάρισε και το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο Ντι Κάπριο δεν θα ερμηνεύσει ωστόσο τον Τσαρλς Μάνσον, αλλά έναν άνεργο ηθοποιό του οποίου η καριέρα βρίσκεται πλέον σε παρακμή και πασχίζει να ζωντανέψει την καριέρα του με φόντο τα γεγονότα του 1969.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επόμενος στόχος του Ταραντίνο είναι να εξασφαλίσει τη Μάργκο Ρόμπι για το ρόλο της Σάρον Τέιτ, τότε συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι και θύματος της συμμορίας του Μάνσον. Αν τα καταφέρει, η Ρόμπι θα βρεθεί για δεύτερη φορά δίπλα στον Ντι Κάπριο, μετά την ερμηνεία που την ανέδειξε, στον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Οσο για το υπόλοιπο καστ, ο Ταραντίνο διεκδικεί επίμονα τον Τομ Κρουζ – πιθανότατα για τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου στη διάσημη δίκη, ενώ το Variety προσθέτει ένα ακόμα όνομα στη φιλόδοξη wish list του σκηνοθέτη: εκείνο του Αλ Πατσίνο, για άγνωστο ακόμα ρόλο.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε επίσημα και η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες: το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ.

Πηγή: flix.gr