Κινηματογραφικά Νέα #04

Song to Song: Μετά από αρκετές αλλαγές, “Song to Song” είναι τελικά ο τίτλος της νέας ταινίας του Terrence Malick. Το IndieWire έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, αποκαλύπτοντας ότι το βασικό καστ αποτελείται από τους: Michael Fassbender, Rooney Mara και Ryan Gosling. Πρόκειται για μια “μοντέρνα ιστορία αγάπης με φόντο τη μουσική σκηνή του Austin, Texas” και συνεπώς, αναμένονται επίσης και guest εμφανίσεις μουσικών “θρύλων” όπως η Patti Smith, o Iggy Pop, oι Red Hot Chili Peppers και άλλοι. Το “Song to Song” θα βγει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου.

Πηγή

Berlinale 2017: Το φετινό Φεστιβάλ του Βερολίνου ανακοίνωσε την ταινία έναρξής του και κινείται σε ρυθμούς…Gipsy Swing. Ο λόγος για το “Django”, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ετιέν Κομάρ που φυσικά αφορά τη ζωή του μεγάλου κιθαρίστα και συνθέτη της jazz, Django Reinhardt. Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται ο Ρέντα Κατέμπ, ενώ το σενάριο υπογράφουν Ετιέν Κομάρ και Αλέξις Σαλατκό. Η αυλαία της Berlinale ανεβαίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

Διάβασε περισσότερα εδώ

First Man: Ο Ryan Gosling και ο σκηνοθέτης του “La La Land”, Damien Chazelle, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την κινηματογραφική βιογραφία του Neil Armstrong, του πρώτου ανθρώπου στο φεγγάρι. Το σενάριο υπογράφει ο Josh Singer (πρόσφατα βραβευβένος με Όσκαρ Σεναρίου για το Spotlight) και είναι βασισμένο στη βιογραφία του James Hansen, “First Man: A Life of Neil A. Armstrong”.

Πηγή

Deadpool: Ο ανατρεπτικός σούπερ…αντιήρωας του Ryan Reynolds είναι η ταινία με τα περισσότερα πειρατικά downloads για το 2016. Στην δεύτερη και την τρίτη θέση, σύμφωνα με το TorrentFreak, βρίσκονται επίσης σούπερ ήρωες. Πρόκειται για τις ταινίες: Batman v Superman: Dawn of Justice και Captain America: Civil War.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Thor: Ragnarok: Είναι πλέον επίσημο! Ο Benedict Cumberbatch είναι μέρος του καστ του σίκουελ του Thor. Ο ήρωας του Cumberbatch, Doctor Strange, θα έχει, όπως φαίνεται αρκετά σημαντικό ρόλο μαζί με τον Thor του Chris Hemsworth και τον Hulk του Mark Ruffalo. Η Disney έκανε την ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Fan Club της.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Chez Nous: Η ταινία που -μόνο από το πρώτο της τρέιλερ- κατάφερε να εξοργίσει ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα. Ο αντιπρόεδρος του Front National ( Ή αλλιώς FN, το κόμμα της Marine Le Pen), Florian Philippot, χαρακτήρισε την ταινία “σκανδαλώδη” και “απαράδεκτη” καθώς φαίνεται να φωτογραφίζει την ίδια την Marine Le Pen και γενικότερα το Front National. Οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν σε σημείο ο σκηνοθέτης της ταινίας Lucas Belveaux να χαρακτηριστεί “Γκέμπελς”. Ο ίδιος, δήλωσε ότι στην ταινία μελετά την «ανταπόκριση του λαού στη ρητορική του λαϊκισμού» και “ενδιαφέρεται, περισσότερο για τους ψηφοφόρους, παρά για τα πολιτικά κόμματα”. Η έξοδος της ταινίας στις γαλλικές αίθουσες αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου, δύο μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Πηγή