Η επόμενη ταινία James Bond έχει ημερομηνία εξόδου!

Η επόμενη ταινία του franchise του James Bond έχει ημερομηνία κυκλοφορία, με τους παραγωγούς να γνωστοποιούν πως θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι ήταν σεναριογράφοι στα Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall και Spectre, έχουν κλείσει να γράψουν το σενάριο της 25ης ταινίας του πιο διάσημου πράκτορα της μεγάλης οθόνης.

Οι Michael G. Wilson, Barbara Broccoli, Eon Productions και MGM στην ανακοίνωση τους δεν ανέφεραν κάποιο διανομέα, καστ ή σκηνοθέτη. Το προηγούμενο διάστημα είχε διάρευσει ότι οι Sony Pictures Entertainment, Warner Bros., Universal Pictures, 20th Century Fox και Annapurna Pictures θα διεκδικήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα διανομής της σειράς ταινιών ενώ για τον πρωταγωνστικό ρόλο υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή του Daniel Craig.

Η πιο πρόσφατη ταινία του franchise, το Spectre, κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου του 2015 και με προϋπολογισμό 250 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 880.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Sam Mendes σκηνοθέτησε από σενάριο των John Logan, Neal Purvis, Robert Wade και Jez Butterworth. Στο καστ ήταν οι Daniel Craig, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Monica Bellucci και Ralph Fiennes.