Συντάκτες

Στάθης Νικολαΐδης
Founder / Editor-in-Chief
Το όνομά του βγαίνει από το Ευστάθιος που σημαίνει σταθερός. Βεβαίως στις απόψεις του για το σινεμά προσπαθεί να μην είναι και τόσο...ισχυρογνώμων! Βλέπει σινεμά από τότε που θυμάται τον εαυτό του ενώ αγαπημένο του χόμπι είναι το να προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να δει μαζί του ταινίες τρόμου. Αγαπημένος του ηθοποιός ο big-Al (Pacino), αγαπημένος του σκηνοθέτης ο "αλάνθαστος" κύριος Nolan και αγαπημένη του ταινία το "Η ζωή είναι ωραία".
Μιχαήλ-Άγγελος Νικολαΐδης
Είναι ο ορισμός του φιλμάκια. Θεωρεί μεγάλο του κατόρθωμα το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του πρώτου έτους των σπουδών του, αντί να παρακολουθεί μαθήματα, παρακολουθούσε 3-4 ταινίες ημερησίως. Λατρεύει την αίσθηση της αίθουσας του κινηματογράφου, αλλά δεν απορρίπτει και άλλες, πιο σύγχρονες μορφές video art. Όταν δεν βλέπει ταινίες με την γυναίκα του, γράφει και παίζει μουσική με την μπάντα του. Αγαπημένοι ηθοποιοί: Robert Carlyle, Gary Oldman, Tom Hardy, Christian Bale, Michael Cane...Αγαπημένος σκηνοθέτης: Tim Burton. Αγαπημένη ταινία: The Lord of the Rings(Trilogy).
Αντιγόνη Γρηγοριάδου
Σπουδάζει Ψυχολογία στο ΑΠΘ. Αγαπά τη γιόγκα, τη ζωγραφική και τα βιβλία. Το όνειρό της είναι να γίνει σκηνοθέτης αλλά μέχρι να μπορέσει να το πραγματοποιήσει αρκείται στο να βλέπει ταινίες καθημερινά. Λατρεύει το δράμα και τα tracking shots. Αγαπημένος της ηθοποιός είναι ο Leonardo Dicaprio. Αγαπημένοι σκηνοθέτες ο Wes Anderson, ο Paul Thomas Anderson και ο Alejandro Gonzalez Iñárittu.
Δημήτρης Νταβανάς
Όταν ανακάλυψε ένα σκονισμένο αντίτυπο του "Carlito’s Way" αποφάσισε ότι του αρέσει περισσότερο να βλέπει ιστορίες από το να τις ακούει. Διατείνεται ότι σπουδάζει Οικονομικά, αλλά τα παραμελεί συστηματικά. Παρακολουθεί μανιωδώς τέννις και ανατριχιάζει σύγκορμος σε κάθε επαναληπτική προβολή των Δώδεκα Ενόρκων. Για τον ίδιο, ο κινηματογράφος είναι όσα ονειρευόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να ομολογήσουμε.
Δημήτρης Μπαμπούλης
Σπουδάζει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κινηματογράφος από την μικρή του ηλικία ήταν μία διέξοδο γι αυτόν και υπάρχουν ενδείξεις ότι του έχει γίνει τελικά εθισμός. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους Κρίστοφερ Νόλαν και Λάρς Φον Τρίερ, ενώ από ηθοποιούς στον Μάντς Μίκελσεν και στον "ώριμο" Μάθιου Μακόναχι. Ελπίζει κάποτε να καταφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την σκηνοθεσία.
Ελένη Ουλάνη
Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στην Αθήνα, βλέποντας παράλληλα 3-4 ταινίες τη μέρα και δουλεύοντας εθελοντικά σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου. Έπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με το πάθος της πιο σοβαρά, φτάνοντας μέχρι την Αγγλία για να σπουδάσει κινηματογραφικές σπουδές. Βρίσκει ξεκαρδιστικές τις ασπρόμαυρες κωμωδίες του παρελθόντος, λατρεύει τον Billy Wilder και θαυμάζει το έργο και την προσωπικότητα του David Lynch. Αγαπάει τη βροχή, τον καφέ και το κόκκινο χρώμα.