Μετά την ατυχέστατη στιγμή ενός σπασμένου προφυλακτικού αλλά και ενός παιδικού party, ο Dev θα αναγκαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο ύπαρξης δικών του παιδιών.

Το θέμα του πρώτου επεισοδίου του Master of None είναι τα παιδιά, με τον Dev να δέχεται δύο απανωτά χτυπήματα για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνει δικά του. Αρχικά το πρώτο μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός one night stand με μία φοβερή σκηνή στο φαρμακείο να ακολουθεί. Στη συνέχεια γνωρίζουμε κάποιους από τους φίλους του στο παιδικό party που κάνει ένας από αυτούς (ο μοναδικός που έχει παιδί), με τον Arnold (έναν ψιλό ανώριμο 30άρη) να χαρίζει επικές στιγμές χοροπηδώντας στο Bounce House. Αυτό όμως που θα του δώσει την τελική απάντηση στο ερώτημα αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, είναι η φύλαξη δύο εξ’ αυτών για… μόνο 2 ώρες.

Σαν γενικό σχόλιο η σειρά ξεκίνησε δυνατά με πολλές στιγμές γέλιου στα 30 λεπτά, χωρίς υπερβολές στο σενάριο, με φαρμακερές ατάκες και ερμηνείες “ντοκιμαντερίστικου” ύφους, κάνοντας το όλο εγχείρημα πιο διασκεδαστικό.

Τι κρατάω από το επεισόδιο:

  • Το κέρασμα του Dev στη κοπελιά ενός χυμού μήλου (ναι καλά ακούσατε)
  • Η σκηνή με το δεινοσαυράκι στο κατάστημα παιχνιδιών (Dev & Arnold δίνουν ρέστα)
  • Η σκηνή στη τουαλέτα και ότι προέκυψε έξω και μέσα από αυτήν
  • Το άδειασμα των παιδιών στο τέλος για να φάει το λαχταριστό burger και όχι την αηδία που του έφτιαξαν

Διαβάστε Recap από τα επεισόδια της σειράς εδώ

[1x01] Plan B
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ8
8Score

Ποιος το εγραψε

Στάθης Νικολαΐδης
Founder / Editor-in-Chief

Το όνομά του βγαίνει από το Ευστάθιος που σημαίνει σταθερός. Βεβαίως στις απόψεις του για το σινεμά προσπαθεί να μην είναι και τόσο...ισχυρογνώμων! Βλέπει σινεμά από τότε που θυμάται τον εαυτό του ενώ αγαπημένο του χόμπι είναι το να προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να δει μαζί του ταινίες τρόμου. Αγαπημένος του ηθοποιός ο big-Al (Pacino), αγαπημένος του σκηνοθέτης ο "αλάνθαστος" κύριος Nolan και αγαπημένη του ταινία το "Η ζωή είναι ωραία".

Σχετικες Αναρτησεις