Αφού οι κινητήρες τον εγκαταλείπουν, ο αδέξιος αστροναύτης Fripp, βρίσκει τον εαυτό του στο έλεος του διαστημόπλοιου του. Έπειτα από μια συναρπαστική περιπέτεια ανάμεσα σε μία ζώνη αστεροειδών, βρίσκεται παγιδευμένος σε μια μακρινή (χρονικά) εκδοχή του πλανήτη μας. Για να βρει το δρόμο της επιστροφής, θα πρέπει να κάνει μια χρονική «βουτιά» στην ιστορία της πεθαμένης πλέον Γης.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξοδέψεις τα επόμενα 7 λεπτά της ζωής, από το να δεις αυτό το καταπληκτικό κωμικό φιλμάκι επιστημονικής φαντασίας.

Ο Michael Shanks έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και έφτιαξε τα VFX αυτού του short film που βγάζει αβίαστα το χαμόγελό μας στην επιφάνεια. Περισσότερα για την εταιρία παραγωγής θα βρείτε στο link.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

 

 

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;