Ελληνικός Τίτλος: Βατικανό: Απόρρητοι φάκελοι

Ετος Πρώτης Προβολής: 2015

Είδος Ταινίας:

Όταν η 27χρονη Angela επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο έπειτα από έναν ελαφρύ τραυματισμό, η ολοένα και πιο παράξενη συμπεριφορά της ανησυχεί τον πατέρα, το αγόρι της αλλά κι έναν παπά, ο οποίος υποψιάζεται πως μπορεί να είναι δαιμονισμένη.

TI EΧΟΥΜΕ ΕΔΩ

Μια απίστευτη ιστορία ενός δαιμονισμού. Και όταν λέω απίστευτη δεν το λέω με την καλή έννοια. Πραγματικά σου είναι πολύ δύσκολα να πιστέψεις την ιστορία και το οτιδήποτε γίνεται. Σου είναι αδύνατον να συμπονέσεις την δαιμονισμένη, γιατί ο τρόπος με τον οποίο δαιμονίστηκε είναι τόσο άκυρος από μόνος του που δεν σου αφήνει περιθώρια. Γεμάτη κλισέ από την αρχή μέχρι το τέλος, με έντονες αντιφάσεις, όπως το να την λένε Angela (Αγγελική) και να δαιμονίζεται!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν παραγωγούς, χορηγούς (apple, σκηνοθέτες και όλο το crew τελοσπάντων, πλασάροντας ένα τέτοιο σενάριο που στην τελική το κάνουν ταινία. Λες και δεν έχουμε ξαναδεί εξορκισμό ή δαιμονισμένο. Χαμένος χρόνος παρακολουθώντας μια τραβηγμένη από τα μαλλιά ιστορία για να δαιμονιστεί με το ζόρι μια κάποια Angela.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Για να δούμε λοιπόν και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι για αυτό το καταστροφικό αριστούργημα! Να αρχίσω από το σενάριο (λέμε τώρα) στο οποίο έχουν βάλει το χεράκι τους οι Michael C. Martin (Brooklyn’s Finest) και Christopher Borrelli (Whisper), βασιζόμενοι στην ιστορία που έγραψαν οι Chris Morgan (Furious 7-6-4-3) και Christopher Borrelli. Δεν ξέρεις ποιον να κράξεις απ’ όλους!

Για τυπικούς λόγους θα αναφέρω τα ονόματα των πρωταγωνιστών. Στον ρόλο της Angela θα βρούμε την Olivia Taylor Dudley (Paranormal Activity: The Ghost Dimension – Transcendence), στον ρόλο του Father Lozano ο Michael Peña (Ant-Man – The Martian) και ο εκπληκτικός και μοναδικός (στο πετσί του ρόλου) Dougray Scott (Taken 3 – Hemlock Grove).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Μην τολμήσεις να κάνεις το λάθος, εκτός εάν μαζεύεις άχρηστες ταινίες για το προσωπικό σου αρχείο. Πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως! Και αν δεν με πιστεύεις, τότε τι να σου πω; Δες το! Εγώ πάντως σε προειδοποίησα…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

The Vatican Tapes
ΣΕΝΑΡΙΟ1
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ3
ΜΟΥΣΙΚΗ2
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ2
2Score
Βαθμολογια Αναγνωστων: (2 Votes)
5.8

POSTER

Poster

TRAILER

 Βατικανό: Απόρρητοι φάκελοι
(2015) on IMDb

Ποιος το εγραψε

Μαρία Ιωάννου

Μια συνήθεια είχα απο μικρή να βλέπω κάθε ταινία που παίζει στη T.V Τότε βλέπεις δεν είχαμε ούτε internet ούτε dvd. Και μόλις τις ξεκίνησα δε σταμάτησα στιγμή. Φίλοι μου γίνανε πολλοί και σκηνοθέτες και ηθοποιοί Tim Burton /Johny Depp/Gay Ritsie και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Και επειδή αν αρχίσω να σας τα λέω δεν μου φτάνει ένα χαρτί Μπείτε στον Filmakia τα έχω γράψει όλα εκεί!

Σχετικες Αναρτησεις