Με αφορμή το Euro 2016, η πανίσχυρη εταιρία αθλητικών ειδών Nike έκανε πράξη αυτό που συνηθίζει σε κάθε διοργάνωση: Την παραγωγή μιας ταινίας μικρού μήκους με πρωταγωνιστή ένα από τα αστέρια της και με σκοπό την προώθηση του αθλήματος (και των προϊόντων της προφανώς).

Δεν παύει όμως να αποτελεί εκτός από μία μεγάλου budget διαφήμιση και ένα φιλμ το οποίο αξίζει να δει κάθε σινεφίλ, είτε συμπαθεί είτε όχι τον… πολυσυζητημένο πρωταγωνιστή του, Cristiano Ronaldo. Η ιστορία ξεκινά όταν μετά από μία αναπάντεχη σύγκρουση, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ θα ανταλλάξει σώμα με έναν άγνωστο 16χρονο Άγγλο φίλαθλο.

Η ιστορία παρότι προβλέψιμη καταλήγει να βλέπεται ευχάριστα, χαρίζοντας αρκετές στιγμές γέλιου αλλά κυρίως μας καλεί να ξεπεράσουμε τα όρια των δυνατοτήτων μας, με ένα εμπνευσμένο τέλος που μόνο ο χώρος του αθλητισμού μπορεί να προσφέρει.

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;