Όταν ο Veridian, ένας αποξενωμένος νεαρός άνδρας, λαμβάνει τη τελευταία κληρονομιά του αλχημιστή πατέρα του, έρχεται αντιμέτωπος με την δύσμοιρη πραγματικότητα που έχτισε εκείνος μέσα σε μία μηχανή που τροφοδοτώντας αναμνήσεις παράγει χρυσό.

Το φιλμ μέσα από τα μέρη του μηχανήματος, διερευνά το περιεχόμενο των πιο πολύτιμων αναμνήσεων ενός πατέρα που θέλει να δώσει στο παιδί του ένα μάθημα ζωής με σκοπό να τον σώσει από τα δικά του λάθη.

Παρακολουθώντας το 5λεπτο 3D Animation γίνεται αισθητή η ανάγκη του δημιουργού να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μας κάτι που πετυχαίνει απόλυτα. Στη φωνή του πατέρα ο 2 φορές προτεινόμενος για Oscar, John Hurt ενώ την καταπληκτική σκηνοθεσία πραγματοποίησε ο ανερχόμενος Carlos Andre Stevens. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη μικρού μήκους ταινία επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;