Ακολουθεί στα χνάρια του Daniel Day Lewis η Cameron Diaz; Όσον αφορά την αποχώρηση από τη βιομηχανία του θεάματος, τότε σίγουρα ναι. Η πανέμορφη ηθοποιός έδωσε αυτή την εβδομάδα μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly μαζί με τις Selma Blair και Christina Applegate, τις συμπρωταγωνίστριες της στο The Sweetest Thing του 2002.

Η στιχομυθία τους πήγε ως εξής:

Cameron Diaz: Μάλλον πρέπει να σας ακολουθήσω. Στην ουσία δεν κάνω τίποτε.

Christina Applegate: Ούτε εγώ δεν κάνω τίποτε! Έχω ήμι-αποσυρθεί, δεν έχω δουλέψει εδώ και χρόνια. Είμαι μητέρα, άρα αυτό κάνω.

Diaz: Φοβερό. Είμαι μαζί σου. Κι εγώ έχω σχεδόν αποσυρθεί, ή μάλλον, έχω αποσυρθεί ολοκληρωτικά, άρα θα ήθελα να βρεθούμε κανονικά.

Ο τελευταίος ρόλος της Cameron Diaz ήταν στο Annie του 2014 και έκτοτε δεν έχει παρευρεθεί ούτε σε events της βιομηχανίας.

Πηγή μετάφρασης: HuffPost Greece

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις