Η τελευταία μέρα της ζωής ενός ανθρώπου θεωρείται ως μία βιντεοκασέτα η οποία κάνει rewind μέχρι τη στιγμή που ξυπνάει το πρωί και δεν έχει ιδέα τι θα βρει μπροστά του.

Έχοντας παίξει σε δεκάδες φεστιβάλ από το 2012, το Rew Day του Svilen Dimitrov (σκηνοθέτης και σεναριογράφος), μας έρχεται από την κοντινή Βουλγαρία και την εταιρία παραγωγής Miramar Film. Μαύρη (μακάβρια) κωμωδία, δοσμένη με έναν έξυπνο τρόπο, «δουλεύει» από το πρώτο λεπτό την σεναριακή της έκπληξη στο τέλος των 7 λεπτών διάρκειά της. Χωρίς να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, περισσότερο θυμίζει ανέκδοτο που ειπώθηκε σε σχήμα animation!

Δείτε την δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;