Η δημοφιλής χαρακτήρας της Marvel, Black Widow, φαίνεται τελικά πως θα αποκτήσει την δική της ταινία, έχοντας ήδη βρει σεναριογράφο.

Σύμφωνα με το Variety, το στούντιο έχει ζητήσει από την Jac Schaeffer (TiMER, Olaf’s Frozen Adventure) να γράψει την ταινία που (προφανώς) δεν έχει ακόμη τίτλο, κάνοντας πράξη την υπόσχεση να φέρει στους fans την «αυτόνομη» ταινία που ζητούσαν.

Οι fans της Marvel έχουν εδώ και πολύ καιρό αναρωτηθεί γιατί ο χαρακτήρας – που έπαιξε η Scarlett Johansson – δεν έχει ακόμη μια δική της κινηματογραφική «ιστορία», ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται σε πέντε προηγούμενες ταινίες όπως τα Iron Man 2, The Avengers & Captain America: Civil War (θα την δούμε φυσικά και στο επερχόμενο Avengers: Infinity War που έρχεται προσεχώς).

Η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα επισήμως το πράσινο φως, ωστόσο, το γεγονός ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής είναι μια σημαντική εξέλιξη.

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;

Σχετικες Αναρτησεις