Τοποθετημένο στο μακρινό μέλλον, το POLIS είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον David Potter, έναν νεαρό με την δύναμη της τηλεπάθειας. Κατά την αναζήτηση της μητέρας του, βρίσκεται στη θέση να αποκαλύψει τρομακτικά μυστικά μιας ουτοπικής κοινωνίας που έχει δημιουργηθεί.

Το φιλμ είναι δημιουργία του Steven Llous (έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Matrix Reloaded, Matrix Revolutions & Pollar Express) ενώ χρειάστηκαν πάνω από 60 σκηνές οπτικών εφέ και δύο μήνες δουλειάς από ομάδα περισσότερων των 40 δημιουργών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Parker Young (Enlisted)και Dileep Rao (Inception, Avatar) ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη μας κάνει η μουσική που γράφτηκε αποκλειστικά για το φιλμ.

Δείτε το δωρεάν στο filmakias.gr πατώντας το κουμπί PLAY πάνω στη φωτογραφία!

 

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;