Καλή κινηματογραφική εβδομάδα αγαπητοί αναγνώστες του filmakias.gr. Ενεργοποιούμε και πάλι την εβδομαδιαία στήλη του «Πάμε Σινεμά» για την δική σας ενημέρωση, όσον αφορά τις σπουδαιότερες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας την προσεχή εβδομάδα. Βρισκόμενοι μία εβδομάδα πριν το Πάσχα και με την ερχόμενη Μ.Πέμπτη να είναι «κινηματογραφικά» κουτσουρεμένη (για ευνόητους λόγους), οι ελληνικές εταιρίες διανομής έχουν να μας προσφέρουν ταινίες για όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Στο Ready Player One, όταν ο δημιουργός του MMO παιχνιδιού Oasis πεθαίνει, ένα βίντεο απελευθερώνεται στο οποίο προσκαλεί όλους τους παίκτες του να κερδίσουν την πρόκληση και μαζί με αυτήν ολόκληρη την περιουσία του!

Διαβάστε εδώ ένα review του βιβλίου Ready Player One, που βασίζεται η νέα ταινία του Steven Spielberg.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Στο Avechot, ένα μικρό και ήσυχο χωριό των Ιταλικών Άλπεων εξαφανίζεται ένα 16χρονο κορίτσι. Ο επιθεωρητής Vogel είναι αποφασισμένος να λύσει την υπόθεση, ενώ όλες οι υποψίες στρέφονται εναντίον ενός καινούριου καθηγητή του σχολείου που μετακόμισε στο χωριό προσφάτως με την οικογένειά του.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η ιστορία αφορά τη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού, που διαταράσσεται ανεπανόρθωτα όταν η μέχρι πρότινος τυφλή σύζυγος εγχειρίζεται και, σταδιακά, αρχίζει να βρίσκει την όραση της από το ένα μάτι. Σύντομα, θα καταλάβει πως ο έγγαμος βίος της ήταν πολύ διαφορετικός απ’ ό,τι πίστευε.

 
Υπόθεση Ταινίας:
Ο λαγός με το όνομα Peter Rabbit ζει κι αναπνέει για την έχθρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ αυτού και του αγρότη κύριου McGregor. Ο τόπος δράσης δεν είναι μονάχα ο λαχανόκηπος του McGregor, στον οποίο εισβάλει συνεχώς ο Peter, αλλά και το γειτονικό σπίτι, όπου κατοικεί η καλόκαρδη και φιλόζωη Bea, για τη στοργή της οποίας μονομαχούνε.
 
Υπόθεση Ταινίας:

H Cindy και ο Mike ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Kinsey, και τον μεγάλο τους γιο, Luke. Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα