Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η Marlo (Charlize Theron) είναι μια μητέρα τριών παιδιών, η οποία παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις προσωπικές της ανάγκες αλλά και στην ανατροφή των τριών παιδιών της. Καθώς ο άντρας της δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα, εκείνη έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας της οικογένειας και τα βρίσκει σκούρα μετά την έλευση της νεογέννητης Μία. Έτσι, αποφασίζει να προσλάβει μια “νυχτερινή νταντά”, η οποία θα φροντίζει το μωρό, ενώ η Marlo θα αναπληρώνει δυνάμεις.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το ιστιοφόρο τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. Μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης, με την υπογραφή του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ, σκηνοθέτη της συναρπαστικής περιπέτειας «Έβερεστ».

 
Υπόθεση Ταινίας:
Ένας πρώην πεζοναύτης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση θέλοντας να ‘’μαζέψει’’ τον εαυτό του και να ‘’χωνέψει’’ την δολοφονία της οικογένειας του. Παρ’ όλα αυτά εμφανίζεται έναν χρόνο μετά το ατυχές γεγονός ένας παλιός του φίλος και του προσφέρει ένα μεγάλο ποσό, για να σκοτώσει έναν ‘’στόχο’’ και να απαλλάξει από περιπέτειες μία μεγάλη και ισχυρή εταιρεία. Όταν αποδεχθεί την πρόταση και αρχίσει να ασχολείται με την υπόθεση θα καταλάβει ότι η εταιρεία για την οποία δουλεύει δεν είναι αυτή που νομίζει.
 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα