Αρκετές νέες ταινίες στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, μπαίνοντας σιγά σιγά σε… καλοκαιρινούς ρυθμούς. Οι Avengers έσπασαν τα ταμεία τις προηγούμενες μέρες (και το ίδιο αναμένεται να γίνει και αυτή την εβδομάδα), όμως οι καινούριες επιλογές αφορούν εναλλακτικά genre για κάθε σινεφίλ.

Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Στο κοντινό μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται, με αποτέλεσμα την μείωση της εγκληματικότητας. Προκειμένου να εξιχνιάσει μια σειρά από φόνους, ένας detective θα πέσει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα χωρίς κανένα ψηφιακό αποτύπωμα που είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο στο ιστορικό της. Ο detective ρίχνεται σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να την εντοπίσει προτού γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Ο Eugenio Derbez είναι ένας κακομαθημένος playboy, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Anna Faris, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!

 
Υπόθεση Ταινίας:

Έξι φίλοι ταξιδεύουν στο Μεξικό, όπου μια νύχτα αποφασίζουν να παίξουν σε ένα ερειπωμένο οίκημα Θάρρος ή Αλήθεια. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού όμως μαθαίνουν από τον τουρίστα που τους οδήγησε μέχρις εκεί πως το παιχνίδι είναι αληθινό και όποιος δεν υπακούσει στους κανόνες θα πεθάνει…

 
Υπόθεση Ταινίας:
Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1930. Η 14χρονη Elle-Marja (Lene Cecilia Sparrok) από την κοινότητα των Σάμι βρίσκεται με την αδερφή της, Njenna (Mia Erika Sparrok) σε ένα σχολείο στην Ουψάλα. Εκεί αποφασίζει πως δε θέλει να επιστρέψει στην κοινότητα της δίπλα στη φύση αλλά επιθυμεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής της πόλης. Αλλάζοντας το όνομά της σε Christina και επιδιώκοντας να αφομοιωθεί από τη Σουηδική κοινωνία, ξεκινά μια διαδικασία απόρριψης της κοινωνικής της ταυτότητας, της οικογένειάς της, των αρχών και της παράδοσής της.
 
Υπόθεση Ταινίας:

Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, μια σέξι «Λολίτα» που με το σεξαπίλ της θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Διψασμένη για εκδίκηση, εκείνη θα επιστρέψει και θα μετατρέψει το κυνήγι στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα