Με τις πωλήσεις των εισιτηρίων να πέφτουν σε βαρομετρικό χαμηλό, οι ελληνικές εταιρίες διανομής προσφεύγουν άλλη μια εβδομάδα σε μαζική έξοδο καινούριων ταινιών, οι περισσότερες σε απόχρωση «εναλλακτικών επιλογών». Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα του Avengers: Infinity War (26 Μάρτη στις αίθουσες), οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε ή καλύτερα όποια (ταινία) πρόλαβε εισιτήριο έκοψε.

Κρατείστε οπωσδήποτε στο μπλοκάκι σας το «Νησί των Σκύλων» (Isle of Dogs) το νέο stop-motion animation του Wes Anderson, καθώς και την ελληνική «Μπλε Βασίλισσα» του Αλέξανδρου Σιπσίδη.

Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:
Σε μια δυστοπική Ιαπωνία, 20 χρόνια στο μέλλον, οι σκύλοι κρίνονται ως επικίνδυνα ζώα και εξορίζονται σε ένα νησί-σκουπιδότοπο. Ο Atari, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, ξεκινά ένα παράτολμο ταξίδι με σκοπό να βρει τον αγαπημένο του σκύλο Spots.
 
Υπόθεση Ταινίας:

Η Joan εγκαθίσταται με τα τρία της παιδιά στο 112 της Ocean Avenue, στο Long Island. Τα δύο είναι κορίτσια, η νεαρή Belle και η μικρή Juliet, ενώ το τρίτο, ο James, είναι καθηλωμένο στο κρεβάτι σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο, μια και στο σπίτι αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους παραφυσικά φαινόμενα που θα θέσουν την οικογένεια σε θανάσιμο κίνδυνο.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η λογική του σκεπτικιστή καθηγητή ψυχολογίας Phillip Goodman δοκιμάζεται, όταν βρεθούν στο δρόμο του κάποια χαμένα αρχεία, τα οποία περιέχουν τρομακτικά στοιχεία γύρω από 3 μυστηριώδεις ιστορίες. Κλονισμένος από αυτά που έχει διαβάσει θα ξεκινήσει μια αποστολή για να βρει εύλογες εξηγήσεις γύρω από αυτά τα γεγονότα.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Όταν το πολυτιμότερο διαμάντι στον κόσμο, με το όνομα Μπλε Βασίλισσα, πέφτει στα χέρια ενός περιβόητου νονού της νύχτας ο Γιάννης, η Λένα και ο Σταύρος καταστρώνουν σχέδιο για να το αποκτήσουν. Ο καθένας τους κρύβει πολλά μυστικά και πράττει σύμφωνα με τα δικά του συμφέροντα και ανάγκες.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η Thelma, μια έφηβη χωριατοπούλα, μόλις μετακόμισε στην πόλη για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο κολέγιο. Πάντα έχει μέσα της τη θρησκευτική αυστηρότητα της σιωπηλής, αλλά επιβλητικής της μητέρας και του πατέρα. Όταν συνειδητοποιεί ότι αρχίζει να την ελκύει η νέα της φίλη, η Anja, αρχίζει και να εκδηλώνει μια τρομακτική και ανεξέλεγκτη δύναμη, την οποία οι γονείς της τόσα χρόνια φοβούνταν.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα