Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους την προσεχή εβδομάδα:

 
Υπόθεση Ταινίας:

Ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της επιβολής των μάγων πάνω στα άμαγα πλάσματα. Στον αντίποδα, ο Albus Dumbledore, προσπαθώντας να ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ζητά την βοήθεια του μαγοζωολόγου Newt Scamander. Αργά ή γρήγορα όλοι θα αναγκαστούν να διαλέξουν μεριά στην εντεινόμενη διαμάχη.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της δεκαπεντάχρονης Lara, η οποία είναι μία κοπέλα γεννημένη στο σώμα ενός αγοριού, μέσα στο οποίο αισθάνεται εγκλωβισμένη. Το όνειρο της είναι να γίνει μπαλαρίνα και θα κάνει οτιδήποτε για να το πετύχει αυτό.

 
Υπόθεση Ταινίας:

Θα είναι για πάντα γνωστή ως η συγγραφέας που έδωσε στον κόσμο τον «Frankenstein». Αλλά η ιστορία της πραγματικής ζωής της Mary Shelley και η δημιουργία του αθάνατου τέρατός της, είναι σχεδόν τόσο φανταστική όσο και το μυθιστόρημά της. Μεγαλωμένη από έναν πατέρα, διάσημο φιλόσοφο στο Λονδίνο του 18ου αιώνα, η Mary Wollstonecraft Godwin είναι μια ονειροπόλα έφηβη αποφασισμένη να αφήσει το σημάδι της στον κόσμο, όταν συναντά τον εντυπωσιακό και λαμπρό ποιητή Percy Shelley. Έτσι ξεκινά ένας καυτός μποέμικος έρωτας, που χαρακτηρίζεται από το πάθος και την προσωπική τραγωδία που θα μεταμορφώσει τη Mary και θα τροφοδοτήσει τη γραφή του γοτθικού αριστουργήματός της. Εμπλουτισμένο με το ευφάνταστο πνεύμα της, η Mary Shelley φέρνει στη ζωή τον κόσμο μιας πρωτοπόρου γυναίκας που αψήφησε τις συμβάσεις και διοχέτευσε τους πιο ενδόμυχους δαίμονές της σε ένα μύθο που άφησε εποχή.

 

Βρες την ταινία που σου ταιριάζει, σήκω από τον καναπέ και σπεύσε στο κοντινότερο σινεμά. Γιατί όπως είδες παραπάνω, επιλογές υπάρχουν πολλές! So... Πάμε Σινεμά Σήμερα