Ημερομηνία προβολής στην Ελλάδα: 27 Δεκεμβρίου 2018

Πρώτη Προβολή: 27 Δεκεμβρίου 2018

Το Mary Poppins Returns αποτελεί sequel της ταινίας της Disney του 1964, Mary Poppins, με πρωταγωνιστές τους Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) και Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana), ενώ στη σκηνοθεσία έχουμε τον Rob Marshall (Into the Woods, Chicago). Άλλα σημαντικά ονόματα είναι οι Meryl Streep, Colin Firth, Julie Walters, Emily Mortimer και Ben Whishaw.

Τοποθετημένο στο Λονδίνο του 1930 την εποχή του Μεγάλου Κραχ, το Mary Poppins Returns αντλεί το περιεχόμενό του από τα υπόλοιπα 7 βιβλία του PL Travers. Ο Michael και η Jane έχουν πλέον μεγαλώσει. Ο Michael, τα τρία παιδιά του και η σπιτονοικοκυρά του ζουν στην Cherry Tree Lane. Μετά από μια προσωπική απώλεια του Michael, η αινιγματική νταντά Mary Poppins μπαίνει ξανά στη ζωή του και χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά.

TRAILER

POSTER

Poster

Σχετικες Αναρτησεις

Ποιος το εγραψε

the... Original

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς τον filmakia με λέξεις. Είναι στα σίγουρα αυτός που βγαίνει πρώτο ραντεβού με κοπέλα στο κοντινότερο σινεμά. Είναι στα σίγουρα αυτός που παρατάει τα φιλαράκια του για να δει σπίτι τη καινούρια ταινία του Ταραντίνο. Είναι στα σίγουρα αυτός που ψάχνεται να δει τις καινούριες cult αμερικάνικες σειρές παραβαίνοντας κάθε νόμο. Σου θυμίζει κάποιον;